måndag, september 05, 2005

Fortsatt korståg mot Islam

SVD publicerade igår en artikel, "Extremister jublar över katastrofen", som berättar om "islamisters" reaktioner på orkanen Katrina:

Orkanen Katrina befaras ha krävt många tusen liv. Till vissa extrema islamisters tillfredsställelse, framgår det av inlägg på internet.

Bekvämt nog så "glömmer" SVD, i sitt sedvanliga korståg mot islam, att många kristna jublar över orkanen. Samma dag publicerade Aftonbladet en artikel, "Extremister jublar över katastrofen", där man kan läsa:

Kristna extremister i USA slog redan dagen efter katastrofen fast att New Orleans hade dragit Guds vrede på sig och att det var bra att staden förstörts.
– Även om förlusten av liv är mycket sorglig så har denna handling av Gud förstört en syndens stad, sade Michael Marcavage i organisationen Repent America i ett pressmeddelande.
Organisationen har tidigare ”avslöjat” New Orleans festivaler som orgier i lust och synd. Bland annat gayfestivalen Southern Decadance, som skulle hållits i New Orleans men som nu har ställts in.
– New Orleans var en stad som öppnade sina dörrar för öppen synd. Från förstörelsen må en stad full av rättmätighet uppstå, hoppades Marcavage.

Varför tar SVD inte upp det här i sin artikel? Varför pekar de endast ut "islamistiska" grupper?


PS. Läs Yabosid


Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

3 Comments:

Blogger yabosid said...

Aftonbladet nämnde inte Kristna extremister i sin originalartikel.

Sista paragrafen såg annorlunda ut när jag kommenterade artikeln.

Men sen har ju SVD gjort precis samma sak och det är ju lika illa.

12:21 em  
Anonymous Kerstin said...

Eller varför skriver man inte om de i USA omdiskuterade israelerna som jublade när de såg hur World Trade Centre rasade? Krigskrönikan har intressanta inlägg om den saken.

Sataniskt inhumana människor och folk som saknar empati finns det tydligen överallt, inom alla kulturer och inom alla relgioner.

3:12 fm  
Blogger yabosid said...

Kerstin: det enkla svaret är ADL, .. så fort något kritiskt skrivs om Israel i USA, så kommer Anti-Defamation League och anklagar om anti-semitism.

Det är få amerikanska politiker som vågat stå upp mot dom, .. finns dock undantag.

11:32 fm  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home