fredag, september 16, 2005

Prioritering

Kan läsa i Aftonbladet idag att det "liberala" brunkantade Folkpartiet vill att lärarna ska spionera på sina elever åt Säpo i jakten på "muslimska extremister". Det är ett reaktionärt, på gränsen till fascistiskt, förslag som förtjänar all uppmärksamhet det kan få. Det måste väckas en debatt kring Folkpartiets hejdlösa flirtar med främlingsfientliga krafter.

Vilken nyhet valde Aftonbladet att skylta med på sin förstasida?


"Här tar nya H&M modellen Kate Moss kokain"Det är dags för riktiga prioriteringar. Medan pressen gottar sig med banala "nyheter" om knarkande kändisar, pågår riktiga avgörande saker i samhället. Är det ett övervaknings- och angivarsamhälle vi kommer få se efter Maktskifte 06?


Andra bloggar om: , , , ,

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Oj oj oj. Visst är det ett korkat förslag som Jan Björklund framlägger. Mycket militärt disciplintänkande kvar i den gamle majoren.

Men det här med att skrika fascism stup i ett. Är inte det något som även vänsteranhängare kan sluta upp med sedan de slutat använda blöjor?

12:34 fm  
Blogger olydig said...

Okej, så ett övervaknings- och angiverisamhälle där till och med lärare skall spionera på sina elever är alltså inte fascism?

"Liberalerna" tycks inte vara så liberala.

1:18 fm  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home